Black Friday sale

Hvad er Black Friday og Black Week?

I Danmark er der de seneste par og dukket flere og flere amerikanske traditioner op. To af dem er Black Friday og Black week. To traditioner, som hænger tæt sammen, men som du måske ikke kender til. I dette indlæg vil vi dykke ned i de to traditioner, hvad det er, og hvad du kan bruge det til. Du får altså en lille Black Friday guide i dette indlæg.

Black Friday

Black Friday har i mange år været en tradition i USA. En tradition, som altid falder dagen efter thanksgiving. Hvilket er måden hvorpå de kan holde styr på, hvornår Black Friday er en ting. I Danmark har vi ikke thanksgiving. Derfor kan vi af gode grunde ikke bruge det som pejlemærke. Her kan vi dog blot tænke, at Black Friday altid falder på den sidste fredag i november måned.

Hvad er Black Friday

Black Friday er en udsalgsdag, som startede i fysiske butikker i hele USA. En tradition, hvor store menneskestrømme tager ud for at jagte fantastiske tilbud, og store besparelse. Hvis du har set videoer, hvor amerikanere stormer en butik så snart den åbner, så er det med garanti fra Black Friday.

Er Black Friday kun i fysiske butikker?

Black Friday startede kun i fysiske butikker, men i dag er det blevet udvidet til meget mere end det. Du kan i dag også få lækre besparelser online, hvis du sidder klar midnatten til Black Friday.

Hvor meget kan du spare på Black Friday?

Hvor meget du kan spare, er forskelligt fra butik til butik. Der er dog nogle besparelser der er noget vildere end andre. Et eksempel på disse kan være, at der sommetider bliver sat et TV eller en computer til salg, hvor den blot koster 1 krone. For at få fat i dette tilbud, så skal du dog være utrolig heldig, da du skal være den første overhovedet til at købe det.

Black Week

Black Week er en tradition, som er blevet bygget på Black Friday. Det er en tradition, hvor man udvider Black Friday til at være hele ugen. I Black Week er det dog meget normalt, at der er nye tilbud hver dag i ugen. Derved skal man være vågen hver dag, for at se om der er noget nyt og spændende, som man kan spare penge på.

Black Week ligger i den samme uge som Black Friday, hvilket er hvorfor den i teorien er blevet bygget på Black Friday.

Scroll to Top